De kunst van Huidtherapie

Met huidtherapie kun je jouw huid weer naar een next level brengen. Dit kan door middel van een op maat gemaakt skincare- en/of behandelplan. Precies datgene wat nodig is om jouw huid weer te laten stralen of te optimaliseren. Zorg ervoor dat jouw huid in behoeften wordt voorzien en dat deze gezond, energiek en veerkrachtig blijft.

Persoonlijk 360 graden behandelplan op maat
In het 360 graden behandelplan op maat worden verschillende aspecten meegenomen. Je kunt hierbij denken aan de wens/ hulpvraag van de klant, huidconditie, huidbehoeften en behandelindicaties. Bij Ultra Skin Clinic wordt verder gekeken. Hierdoor kan een vrijblijvend integraal behandelplan op maat gemaakt worden. Elke huid en elk persoon is natuurlijk uniek. Graag neem ik je mee in het huidtherapeutische avontuur dat we samen aangaan. 

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN
Ook is het mogelijk om een ontspannende schoonheidsbehandeling te ondergaan. Deze behandeling zal ook uitgevoerd worden door middel van toonaangevende en effectieve huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw wenkbrauwen te moduleren, wimpers en wenkbrauwen te verven en in het gelaat harsbehandelingen uit te laten voeren. Indien u graag de huid naar een next level wilt brengen, dan zullen we overgaan naar huidtherapeutische behandeltechnieken.  

COSMECEUTICALS
Bij Ultra Skin Clinic wordt er uitsluitend gewerkt met cosmeceuticals. Deze skincare producten zijn ontworpen om de gezondheid van de huid te versterken, schade te herstellen en de huidconditie te verbeteren. De producten kunnen specifieke huidproblemen effectiever aanpakken dan de meeste gangbare cosmeticaproducten. Lees hier meer over cosmeceuticals.

STAP 2: BEHANDELPLAN
Een persoonlijk integraal behandelplan op maat met een vrijblijvend advies tot cosmeceuticals en benodigde huidbehandelingen. 

Het behandelplan kan bestaan uit op zichzelf staande behandeltechnieken zoals een medische peeling, microneedling of lasertherapie, maar het kan ook een combinatie daarvan bevatten. Dit is afhankelijk van de behandelindicatie en huidconditie. Elke huidzone kan op verschillende manieren benaderd worden, waardoor je een unieke combinatie van behandelingen ondergaat.  Alles voor het beste resultaat!

Na het intakegesprek krijgt u het op maat gemaakte plan mee naar huis, zodat je alle informatie kunt verwerken en een beslissing kunt maken of wij samen het huidtherapeutische avontuur aangaan. Indien je direct enthousiast bent kunnen we een eerste afspraak inplannen.  

STAP 1: INTAKEGESPREK
Het intakegesprek wordt voor elke eerste behandeling ingepland. Dit consult is geheel vrijblijvend en kosteloos. 
- Een informatief gesprek met betrekking tot de hulpvraag;
- Huidanalyse/- scan met de OBSERV 520. Met het blote oog zie je niet wat de OBSERV 520 laat zien. Een unieke huidanalyse die al jouw huidkenmerken in kaart brengt door middel van foto's in de diepere huidlagen. Onder andere worden de volgende kenmerken getoond: UV-schade, pigmentvlekken, rode bloedvaatjes, verhoogde talgproductie, verstopte poriën en huidveroudering.
- Full face benadering.

WERKWIJZE

VERGOEDINGEN HUIDTHERAPIE
Indien je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een vergoeding krijgt voor bepaalde behandelingen. De huidtherapeut van Ultra Skin Clinic is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Vanwege deze registratie worden de behandelingen in de meeste gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Om in aanmerking te komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van jouw zorgverzekeraar moet de huidklacht vallen onder:
- acnetherapie gelaat;
- laserontharing gelaat;
- camouflagetherapie gelaat.

Ondanks dat het beroep huidtherapie direct toegankelijk is, vragen sommige zorgverzekeraars toch een verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Wil je weten of je in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding? Neem contact op met jouw zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden.