De oplossing om melasma (zwangerschapsmasker) en uitgebreide hyperpigmentatie aan te pakken.

De Spot Out Treatment is een depigmenterende behandeling die is ontwikkeld om hyperpigmentatie te elimineren en de huidteint te egaliseren. De behandeling heeft een tweedelige corrigerende en controlerende werking. Korte- en langetermijnresultaten worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

De behandeling
Door de sterke werkzame stoffen mag de Spot Out Treatment alleen door huidtherapeuten worden uitgevoerd. Bovendien is de kit niet vrij verkrijgbaar. 

De Spot Out Kit bestaat uit:
- Degreasing solution (voor gebruik in de praktijk);
- Pre-peel solution (voor gebruik in de praktijk);
- Spot out masker (voor gebruik in de praktijk);
- Spot out cream (thuisgebruik);
- Total Recovery cream (thuisgebruik).

Deze methode is gebaseerd op doorgaans 2 behandeling in de praktijk, waarna jijzelf thuis verder gaat met het verder uitvoeren van de behandeling. 3 tot 5 dagen voorafgaand aan het toepassen van de Spot Out Treatment is het van belang om een voorbehandeling met een milde peeling uit te voeren waardoor het resultaat van de Spot Out Kit wordt geoptimaliseerd. 

Vervolgens wordt een afspraak ingepland waarbij de Spot Out Kit Treatment wordt toegepast. Het masker uit de kit wordt aangebracht op het gelaat, waarna het (afhankelijk van het huidtype) 6 tot 12 uur moet blijven zitten. Na deze periode moet het masker met water worden afgespoeld en smeer je het gelaat in met de Total Recovery Cream van, die je huid helpt te herstellen. 

Thuisbehandeling
Gebruik dagelijks de Total Recovery Cream om de huid te herstellen. Een week na het verwijderen van het Spot out masker moet de Spot Out Cream dagelijks worden aangebracht gedurende 6 maanden lang om bestaand pigment te elimineren en nieuw pigment te voorkomen.

Het is van belang dat je het productadvies nauwkeurig opvolgt, de thuisproducten zijn namelijk speciaal gemaakt om te gebruiken op de behandelde huid. Andere producten kunnen irritatie of pigmentatie veroorzaken, dat willen we juist voorkomen!

VOORDELEN VAN DE SPOT OUT TREATMENT OP EEN RIJ:
- Slechts twee behandeling nodig;
- Kan op alle huidtypen (ook de donkere huid!);
- Naast de aanpak van de pigmentproblematiek, wordt de huid ook gestimuleerd om zich te vernieuwen, collageen en elastine aan te maken.

Geschikt voor:
- Melasma (zwangerschapsmasker);
- Uitgebreide zonschade.

Kosten van de behandeling
De kosten voor de behandeling bedragen €360,-, dit is inclusief:
- Voorbehandeling met de mandelic peel t.w.v. €75,-;
- Thuisproducten (Energizing Cleanser t.w.v. €44,-,
   Total Recovery Cream t.w.v. €58,-,
   Sun Protection Cream t.w.v. €30,-,
   Spot Out Cream t.w.v. 120,-);
- Behandeling d.m.v. Spot Out Mask in de praktijk.

Zo heb je alles in huis om de behandeling thuis succesvol af te maken.
Dit is namelijk erg belangrijk voor een goed resultaat!

Spot Out Treatment Melasma