PRX-T33 NO-NEEDLE SKIN BOOSTER

NEEDLE-FREE BIOREVITALIZATION

Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou! PRX-THERAPY is een revolutie in naaldvrije biorevitalisatie. Stimuleert het natuurlijkeregeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.

De behandeling met dit exclusieve en innovatieve product versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van uw huid. De sessie van ongeveer 30 minuten is nagenoeg pijnloos met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidteint egaliseren en diepe hydratatie. Na slechts één behandeling ziet uw huid er steviger en stralender uit.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2
op een zeer nauwkeurig pH-niveau. TCA en H2O2passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Biorevitalisatie verwijst naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en
huidplooien. De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs geen vervelling!

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen. De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté. 

PRX-T33 i.c.m. microneedling

PRX Therapy en Microneedling zijn twee behandelmethoden die afzonderlijk voor veel huidproblemen kunnen worden ingezet. Door deze twee te combineren zorgt het synergetische effect voor meer stimulatie van fibroblasten en daardoor voor meer aanmaak
van collageen en elastine.

Wat is de werking van een PRX-T33 in combinatie met Microneedling?
Door de combinatie van PRX-T33 en Microneedling -die minuscule openingen in de huid maakt - kan de PRX-vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. Wanneer PRX-T33 wordt gecombineerd met microneedling, dan wordt microneedling na de PRX-T33 toegepast. Het zal zorgen voor een nog beter en effectiever resultaat wanneer er op anti-ging of huidverbetering wordt gewerkt. Tijdens een behandeling wordt eerst de PRX-T33 aangebracht voor een stimulatie in de diepe huidlagen. Daarna worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt met Microneedling. Door de microwondjes komen groeifactoren factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. De combibehandeling zorgt voor een versnelde huidvernieuwing; de huid gaat zich gedragen als een jongere huid.
De huid wordt zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Fijne lijntjes, acne littekens en een grove huidstructuur vervagen. Ook is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. Vanaf de eerste sessie is de huid volop gehydrateerd met een frissere, jongere uitstraling.