NICE TO MEET YOU!

''Wanneer mijn klant enthousiast, blij en zelfverzekerd de deur uit gaat,
geeft het mij een voldaan gevoel!''

Aangenaam ik ben Marieke Braafhart, huidtherapeut en eigenaresse van Ultra Skin Clinic. Inmiddels heb ik ruime ervaring in zowel medische als esthetische huidtherapeutische behandelmethoden en schoonheidsbehandelingen. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en super interessant. Mijn enthousiasme voor huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep. Je kunt voor veel huidindicaties- en huidcondities daadwerkelijk iets betekenen en gericht naar een resultaat toewerken. Het meest uitdagend is een persoonlijk integraal behandelplan op maat te maken. Gericht op elke huidzone en de daarbij behorende huidconditie. Elk persoon is uniek en dus ook elke huid en de daarbij behorende hulpvraag. Het is mijn passie om samen met de klant naar het meest optimale resultaat te werken. De naam van de kliniek heeft daarom ook een betekenis. De latijnse benaming ''Ultra'' betekent ''verder dan''. Bij Ultra Skin Clinic wordt verder gekeken naar het totaal plaatje om het meest optimale resultaat te behalen. Alle facetten die daarbij horen worden daarin meegenomen van een skincareplan tot nazorg. Dit om de klant te ontzorgen en een leidraad te kunnen zijn in het proces. HET GEZICHT ACHTER
ULTRA SKIN CLINIC

Een huidtherapeut is opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Indivuduele gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Tevens dien je als huidtherapeut ook geregistreerd te zijn in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Elke vijf jaar is het vereist om je als huidtherapeut te her-registreren. Dit houdt in dat de deskundigheid hoog in het vaandel staat. Als huidtherapeut dien je daarom ook veel bij- en nascholingen te volgen. Zorg er daarom voor dat jouw huid en hulpvraag op de juiste plaats terecht komt. De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van de huid. Indien nodig wordt er een multidisciplinaire samenwerking aangegaan met andere (para)medici. Ook ben je als huidtherapeut verplicht om lid te zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). 

Het werkveld van de huidtherapeut is breed en afwisselend. Van jong tot oud kan je bij mij terecht met jouw huidprobleem of hulpvraag. Ook voor een preventief bezoek kan je bij mij terecht door advies te krijgen in de juiste preventieve adviezen gericht op voorkoming of verergering in de toekomst. 

De Huidtherapeut