Deze unieke levende probiotische ervaring van wereldklasse betekent de toepassing van 5 miljard kolonievormende eenheden per ml LEVENDE lactobacillus-probiotica op de huid, gevolgd door het Esse Exclusion Mask.

De behandeling is ontworpen om ontstekingen te verminderen, de barrièrefunctie te verbeteren en tekenen van veroudering aan te pakken door de microbiële balans en de huid te herstellen, waardoor de gezondheid van de huid op de lange termijn wordt gegarandeerd.

Naast de toepassing van levende microben op de huid, bevat deze behandeling ook de toepassing van de Esse Anti-Inflammatory of Esse Lifting-massage, die de behandelingsresultaten zal maximaliseren en volledige ontspanning zal creëren.

De probiotic behandeling wordt afgesloten met een kalmerend en verzachtend masker in combinatie met een ampul met (levende) probiotica. Het masker zorgt voor een zuurstofvrije omgeving om de activering van de (levende) probiotica te bevorderen.


ESSE PROBIOTIC BEHANDELING

Voor wie:
Geschikt voor een huid met Eczeem, Rosacea, acne of andere huidproblemen. Deze behandeling is ook zeer geschikt als anti-aging behandeling om lijntjes, rimpels en verslappingen aan te pakken. 

Niet geschikt voor personen met ernstige claustrofobie in verband met het volledig afsluitende masker.

Naast deze behandeling zijn er ook verschillende modules toe te passen zoals harsen van de bovenlip of het verven van de wenkbrauwen. De tarieven van de behandeling en losse modules kan je terugvinden in het tarievenoverzicht.